Slimme IT-oplossingen voor in de Agrisector

DeGroSolutions biedt oplossingen aan voor beheer en ontwikkeling van wettelijke en private registraties van dieren.
In deze software oplossingen is de laatste jaren een ontwikkeling geweest waarbij de focus is uitgebreid van de professionele dierhouder naar ook het aanbieden van oplossingen voor de houders van gezelschapsdieren.

DeGroSolutions is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse nationale en internationale databanken voor de identificatie en registratie van dieren (I&R) en het registreren van antibiotica en overige medicijnen. Ook software voor het monitoren van dieren via bloedanalyses wordt door DeGroSolutions ontwikkeld en beheerd. De software dient hierbij steeds te voldoen aan de van toepassing zijnde nationale en Europese regelgeving, verordeningen en besluiten. Hierdoor is er een nauw contact met Juridische dienst, de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO) en de verschillende ministeries. Door de ontwikkelde software kennis in de dierhouderij is DeGroSolutions de ideale partner voor het ontwikkelen van nieuwe producten voor alle diersoorten, die aansluiten bij de wensen van de dierhouders en voldoen aan de registratie voorwaarden van overheden en ketenpartijen.

Klanten in de agrisector

Producert BV is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het inspecteren en certificeren van dieren, dierhouders en bedrijven in de veterinaire, voedsel producerende en gehele dierhouderij sector.

IKB Nederland is een bedrijf dat kwaliteitskeurmerken ontwikkelt in de dierhouderij, de veterinaire sector en de voedselproducerende sector.