Producert

Producert BV is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het inspecteren en certificeren van dieren, dierhouders en bedrijven in de veterinaire, voedsel producerende en gehele dierhouderij sector. Er is veel kennis van alle diersoorten, op het gebied van wetgeving en behoeften van dieren. Dit alles wordt gedaan met een team van deskundige medewerkers, die dagelijks op pad zijn om inspecties uit te voeren, en een support team dat direct op afstand ondersteuning kan bieden.

DeGroSolutions ondersteunt Producert met inspectiesoftware, certificeringssoftware en de software voor de support afdeling. De software is een belangrijke tool om nauwkeurigheid, onpartijdigheid en onafhankelijkheid aan te tonen. Externe organisaties, zoals de Raad van Accreditatie, houden hierop toezicht. Met de software zijn alle processen steeds accuraad in beeld.

Projecten voor Producert

DeGroSolutions beheert en ontwikkelt de automatische planningssoftware, inspectiesoftware, certificeringsoftware en sanctioneringsoftware. De beoordelingsresultaten uit deze software zijn 24/7 beschikbaar voor belanghebbende van bijvoorbeeld api’s, databanken en openbare registers. Al deze projecten zijn AVG bestendig uitgevoerd en worden daarin continu gemonitord.

Inspectietool (Audibel)

Een van de producten van DeGroSolutions die Producert gebruikt is de inspectiesoftware Audibel. Audibel is ontwikkeld om een onafhankelijke beoordeling te kunnen geven, zowel in het veld voor bijvoorbeeld een dierenarts, als middels een digitale controle op juiste wettelijke registratie van medicijngebruik of de registratie van dieren.

Certificeringssoftware (Degrobel/ ERP)

Het proces van certificering is voor Producert erg belangrijk. Er moet continu inzicht mogelijk zijn in de processen om te zien of de juiste checks digitaal gedaan worden, of de juiste medewerker de certificering uitvoert en of de medewerker de juiste kwalificaties bezit. Met een scala aan meer dan 350 verschillende soorten inspecties op keurmerken is het belangrijk dat iedereen het juiste proces uitvoert. DeGroSolutions levert aan de certificeringsafdeling van Producert het systeem Degrobel, dat continu bewaking uitvoert op deze processen. Degrobel is specifiek voor deze processen ontwikkeld voor Producert.