Over DeGroSolutions

DeGroSolutions is een ICT Kennisorganisatie met focus op software ontwikkeling, systeembeheer, communicatie infrastructuren, monitoringsystemen, informatiebeveiliging en web ontwikkeling. Deze kennis wordt momenteel vooral toegepast binnen de agrarische- en energiesector. Door korte lijnen binnen Energiecentrum Hardenberg worden op efficiënte wijze veel duurzame oplossingen gecreëerd en ontwikkeld.

Systeembeheer DeGroSolutions

Systeembeheer

DeGroSolutions voert voor verschillende bedrijven in het MKB het systeembeheer uit. De specialisatie van DeGroSolutions ligt in de veterinaire sector. Onder het systeem beheer vallen in ieder geval het beoordelen van de benodigde structuren en hardware, het volledig inrichten en installeren van netwerk apparatuur, het koppelen van specialistische röntgen en bloedanalyse apparatuur, installeren van software en het geven van de juiste adviezen en tips. Ook het volledig inrichten van uw back-up in de datacentra en Cloud omgeving wordt door DeGroSolutions uitgevoerd. DeGroSolutions biedt u hiermee een volledige ondersteuning bij het opzetten van uw netwerk of hardware systeem. Een uitgebreid team van systeembeheerders draagt zorg voor ondersteuning op afstand zodat u altijd snel geholpen kunt worden.

DeGroSolutions_softwareontwikkeling

Software ontwikkeling

DeGroSolutions ontwikkelt klant specifieke software voor opdrachtgevers die dataregistraties en monitoring uitvoeren in de energie sector, de totale dierhouderij en de veterinaire sector. De software is benaderbaar vanuit een goed beveiligde Cloud omgeving. De software van DeGroSolutions kenmerkt zich doordat deze zeer praktisch is ontwikkeld en voldoet aan de wensen van de klant. De software wordt steeds up-to-date gehouden door middel van de meest hoogwaardige ICT-oplossingen. De software is overal toegankelijk voor de gebruiker. De servers en Cloud zijn gesitueerd in professionele datacenters welke maximaal gebruik maken van de nieuwste innovaties op het gebied van data infrastructuur en beveiliging op tal van technische vakgebieden.

DeGroSolutions biedt op deze manier de beste software, in de best mogelijke omgeving, aan bij haar klanten.

Werkwijze

Software ontwikkeling

DeGroSolutions ontwikkelt software vanuit de wensen van de opdrachtgever. De opdracht gever heeft de kennis van de wensen in de markt en van de verwachtingen die hij als klant heeft.

Software testen

Alleen als de gebruiker tevreden is over de software heeft deze een toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Het uitgebreid testen van software voordat het in productie gaat is hierin een belangrijk onderdeel.

UX & UI Design

Over het gebruik en het design van de software of website wordt in dit traject door het UI/UX team nagedacht. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de ervaring van gebruikers van software bij concurrenten en de psychologische aspecten van het gedrag van gebruikers.

Helpdesk

Met vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze helpdesk medewerkers.

Wat maakt ons uniek

DeGroSolutions heeft als software bedrijf een duidelijke visie voor de toekomst. Een stabiel bedrijf met jaren aan kennis binnen een goed ontwikkeld team. Om steeds de eerste stap naar de toekomst te zetten ontwikkelt DeGroSolutions altijd volgens de modernste technieken. Het team van medewerkers op alle niveaus in de organisatie is hoog opgeleid en heeft kennis van zaken. Wij gaan door met ontwikkelen waar andere bedrijven stoppen. Om steeds volgens de nieuwste technieken te blijven werken en collega’s hierin op te leiden is DeGroSolutions uitgegroeid tot hét kennis centrum op het gebied van ICT in Overijssel en Drenthe.

Innovatieve oplossingen

DeGroSolutions heeft een passie voor het ontwikkelen van innovatieve software oplossingen. Of het nu gaat om kleine aanpassingen van bestaande software of een gloednieuwe applicatie. Doordat de beste software programmeurs en engineers van de regio werkzaam zijn bij DeGroSolutions wordt het hoogste niveau behaald in de teams voor de ontwikkeling van de IT oplossingen. DeGroSolutions trekt hierdoor ook de beste junior en senior Developers en Engineers aan zodat de meest innovatieve oplossing aan de opdrachtgever kan worden aangeboden.

Repliceerbaar & schaalbaar

DeGroSolutions richt de databases en software zo in dat deze repliceerbaar en schaalbaar zijn. Dit gebeurt naar aanleiding van gesprekken met de opdrachtgever. Afhankelijk van de verwachte groei van data worden de server systemen ingericht. In de huidige tijd zijn opdrachtgevers steeds meer gewend aan een hoge snelheid bij opvraag van gegevens. DeGroSolutions past dit aan naar de wens van de klant. DeGroSolutions ontwikkelt altijd volgens het principe dat software op een later moment nog kan opschalen of extra repliceerbaar is.

Inspirerende omgeving

Zowel medewerkers als klanten voelen zich prettig bij de teams van DeGroSolutions. Er wordt continu gezorgd dat de werk omgeving voor medewerkers inspirerend is en blijft. Voor medewerkers zijn de werkplekken op de kantoren ruim ingericht en wordt steeds gewerkt met de modernste hard en software die in de markt is te verkrijgen. Er  heerst er een no nonsens bedrijfscultuur in het bedrijf. De lijnen tussen de verschillende teams en de aandachtsgebieden zijn kort en zorgen voor verbinding met de opdrachtgevers. DeGroSolutions werkt al jaren volgens de one-liner: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.