Energie Servicebedrijf Nederland

ESN is een bedrijf met een brede kennis en expertise op het gebied van energie vraagstukken. Doordat zij doorgaan waar andere bedrijven stoppen zijn zij in staat om aan hun klanten hoogwaardige kennis en producten te leveren. Zo zijn zij gespecialiseerd in digitale oplossingen met onder andere besturing op basis van IP en WIFI.

DeGroSolutions ontwikkelt voor ESN software systemen voor het beheren van alle informatie over het zonnepanelensysteem van de klant. Hierdoor is ESN in staat om bij klanten ook op afstand te ondersteunen met de installatie. De doelstelling van ESN om systemen te ontwikkelen die bij dragen aan energie neutrale oplossingen worden door DeGroSolutions ondersteund met het ontwikkelen van softwaremodules voor het verbeteren van prestaties en het monitoren van systemen.

Projecten voor ESN

DeGroSolutions heeft voor ESN een eigen monitoringsystemen ontwikkeld waardoor steeds meldingen worden gedaan als grenswaardes worden overschreven. Ook hier is in de ontwikkeling continu rekening gehouden met de doelstellingen van ESN.

Inspectie- en onderhoud tool  PV systemen (Audibel)

Een van de tools die DeGroSolutions voor ESN heeft ontwikkeld is de inspectie tool PV systemen. Deze inspectie tool van Audibel kan gekoppeld worden aan de monitoringssystemen van klanten met zonnepanelen. Ook worden alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties hierin geregistreerd en automatisch verwerkt. Na het onderhoud voert de medewerker de informatie in waarna dit direct wordt verwerkt. Het systeem ondersteunt ESN in de optimalisatie van de duurzame energie systemen.