DGB Energie

DGB Energie is een zelfstandig Nederlands energie bedrijf. Voor DGB Energie ontwikkelt DeGroSolutions alle software voor het klant registratie systeem, meterstanden beheer, facturatie systemen en callcenter beheer. Ook de volledige inkoop van energie wordt beheerd door de software van DeGroSolutions.

Projecten voor DGB Energie

Voor DGB Energie heeft DeGroSolutions een klant portaal ontwikkeld. De real-time verbinding met de software van DGB Energie waardoor klanten 24/7 toegang tot hun energieverbruik, online facturen en meter stand gegevens, is een belangrijke pijler voor het bedrijf. DeGroSolutions monitort 24/7 alle data in de energie systemen en koppelt voorspellingen en analyses van energie verbruik en inkoop data terug aan de controle afdeling van DGB Energie.

Met deze software toepassing waarborgt DGB Energie steeds de juistheid van alle data. Met de autoriteit consumenten markt is steeds nauw contact. In Mijn Portaal kunnen klanten steeds hun overeenkomsten en het verbruik inzien en dit benchmarken met voorgaande jaren. Na het invoeren van meterstanden of contracten voor gas en elektra door de klanten van Energie berekent de software van DeGroSolutions real-time nieuwe voorschotten en eindafrekeningen.

DGB energie onderschrijft het belang van professionaliteit en korte lijnen bij het ontwikkelen van de zeer specifieke software voor hun bedrijf.