Home/Over ons/Werken bij

Werken bij DeGroSolutions

DeGroSolutions is een succesvol en snelgroeiend IT bedrijf met een scala aan producten ontwikkeld voor de bedrijven in de energie en dierhouderij sector. DeGroSolutions ontwikkelt deze producten in opdracht van en in samenwerking met haar klanten. Er wordt gewerkt met de modernste technieken van software ontwikkeling. DeGroSolutions wordt door klanten en medewerkers gewaardeerd door de korte lijnen, persoonlijke en directe communicatie en hoogwaardige kwaliteit.

Join the team

Wil jij ook onderdeel zijn van ons team en zorgen voor een breed en volledig op elkaar afgestemde ICT-dienstverlening op de gebieden van software ontwikkeling, systeembeheer, communicatie infrastructuren, monitoringsystemen, informatiebeveiliging en web ontwikkeling

Werken bij de DeGroSolutions betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Meer DeGroSolutions

Cultuur

DeGroSolutions heeft een bottom-up structuur. In de organisatie heerst een no-nonsens cultuur. Daarbij is de doelstelling van het bedrijf of het product erg belangrijk. Je ontwikkelt voor je opdrachtgevers. DeGroSolutions zal het product altijd op een manier ontwikkelen dat technisch voldoet aan de eisen van de opdrachtgevers. Dat betekent niet altijd de meest bekende weg maar de meest innovatieve weg om je doel te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn door de organisatie vastgesteld en zorgen voor stabiliteit. In de organisatie hebben alle medewerkers dezelfde arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers voldoende afstand kunnen nemen in hun vrije tijd en zich prettig voelen op hun werkplek.

Innovatie

Bij DeGroSolutions wordt continu gewerkt aan het bedenken en ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de wensen van de opdrachtgevers. Middels processen of technische innovaties zorgt DeGroSolutions dat de producten die opgeleverd worden tot de top behoord. Om te kunnen innoveren is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met je team en opdrachtgevers.

Persoonlijke ontwikkeling

DeGroSolutions biedt medewerkers de ruimte om zich binnen de organisatie te ontwikkelen met nieuwe programmeer talen of nieuwe softwaretechnieken. Onze ervaring is dat medewerkers zichzelf moeten blijven ontwikkelen en bijscholen om de hoogwaardige technieken te kunnen blijven volgen.

“Jouw kennis en kunde is de motor van onze organisatie”

Als medewerker ben je een onderdeel van de motor van de organisatie. Vakkundige ontwikkelteams leggen de voorwaarden voor hun producten helder weg. Met jouw kennis en kunde draag je hieraan bij en help je om de onderneming naar een hoger niveau te brengen. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” is dan ook niet voor niets de slogan van het bedrijf.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een enthousiaste, gedreven en ervaren ICT’er? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Bekijk daarom snel onze actuele vacatures.